Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.11.2015.

09:42

Vojvodina potvrdila: Lalatović novi trener

Dosadašnji trener Borca iz Čačka Nenad Lalatović novi je šef stručnog štaba Vojvodine, potvrdio je predsednik novosadskog superligaša Zoran Šćepanović.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Dogovorili smo se veoma brzo i korektno. Našem novom stručnjaku poznati su uslovi, kao i zadaci, on je sve prihvatio i u sredu ima prvi trening sa ekipom, dok će medijska promocija uslediti u petak, 13. novembra", kazao je Šćepanović za 'Večernje Novosti'.

"Cilj je jasan, da idemo u plej of i izborimo mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope i da u takmičenju za pehar Kupa Srbije doguramo što dalje, pa i do samog finala", poručio je predsednik Vojvodine, navodeći da je sa 37-godišnjim trenerom dogovorena saradnja do kraja sezone.

Lalatović, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio još Srem, Napredak, Voždovac, Proleter i Crvenu zvezdu, ostvario je veliki uspeh sa čačanskim Borcem, trenutno drugoplasiranim timom na tabeli Superlige Srbije.

On je u utorak u izjavi Tanjugu naveo da je igračima Borca trebalo do 22. oktobra da se isplate jedna plata i dve premije i da taj dogovor nije ispoštovan, zbog čega je odlučio da napusti klub.

Takođe je dodao da se odrekao novčane nadoknade budući da je sa Čačanima imao ugovor do decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve