Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.11.2015.

12:05

Karlitov put – Bombonjera je slađa od novca

S obzirom na to da sam rođen krajem osamdesetih godina prošlog veka, sebe na neki način smatram srećnikom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP Photo

Istina, sa aspekta države u kojoj sam se rodio, daleko od toga da je sve bilo kako treba, ali je i te kako bilo sjajno vreme za odrastanje.

Industrija video igara bila je tek u povoju, tehnologija nas je malo-malo ostavljala bez daha, ’Najki’ je počeo da stavlja vazduh u patike, prenosi NBA lige poklopili su se sa igrama najvećeg igrača svih vremena, a jedan domaći kanal je nemilice ’krao’ signal tada nenadmašnog ’Cartoon Networka’.

Sve u svemu, čak i kada bi se sagledali svi negativni efekti koji su nas okruživali, bilo je to fenomenalno vreme za jednog klinca, a kasnije i tinejdžera.

Ali kao i svakom ’ludaku’ koji ne može bez najvažnije sporedne stvari na svetu duže od nekoliko sati, fudbal je ipak bio nešto što se izdvajalo iz svega i iznad svega. Isto kao i NBA, i fudbalski svet je u tom periodu bio na vrhuncu, a to svakako ima najviše udela u odabiru moje buduće profesije.

Kompletan tekst našeg Nemanje Đorđevića pročitajte u rubrici 'Teme'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve