Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.10.2015.

15:11

Srnić: Da završimo sezonu duplom krunom

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je da ekipa ne sme da se opušta u borbi za titulu, iako ima 11 bodova prednosti u odnosu na Borac.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Starsport

Srnić je bio heroj 11. uzastopne pobede crveno-belih pošto je u sredu postigao sva tri gola u pobedi protiv Vojvodine u Beogradu.

"Utakmica protiv Vojvodine bila je kao iz bajke. Postigao sam het-trik, zabeležili smo 11. uzastopnu pobedu, igrali smo dobro i na kraju se odlično proveli na koncertu. Ovo mi je, inače, od povratka u klub tek drugi meč na Marakani, posle večitog derbija. Zahvalio bih se saigračima koji su mi asistirali. Ne bih zasluge prebacivao samo na mene jer smo fantastična ekipa koja na svakom meču promoviše novog junaka", rekao je Srnić za klupski sajt.

Krilni fudbaler dodao je da u ovom trenutku ne razmišlja dokle će trajati trijumfalna serija u domaćem šampionatu.

"Idemo iz meča u meč, zvuči kao fraza, ali tako je. Voleo bih da kraj serije bude u maju i da sezonu završimo "duplom krunom". Međutim, ima još mnogo da se igra, nismo ni do pola prvenstva stigli. Prednost koju imamo u odnosu na rivale jeste velika, ali mogli bismo da kažemo da smo naslovu prvaka blizu u slučaju da se bodovi ne dele", naveo je Srnić.

Naredni rival crveno-belih biće Borac, koji predvodi bivši igrač i trener Zvezde Nenad Lalatović, zbog čega Srnić poziva na oprez.

"To ce biti još jedan težak meč u nizu. Igramo na svom stadionu, favoriti smo zbog igre i svega što prikazujemo u ovom prvenstvu. Medjutim, Borac je drugoplasiran na tabeli, tako da ćemo utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno i, nadam se, osvojiti nova tri boda", zaključio je 23-godišnji igrač.

Srnić se letos iz Čukaričkog vratio u Crvenu zvezdu, u kojoj je prošao omladinsku školu, a do sada je strelac bio još na meču protiv Jagodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve