Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.10.2015.

11:41

Vujošević: Zvezdini izbori dobar primer

Predsednik JSD Partizan Duško Vujošević smatra da bi fudbalski klub trebalo da se ugleda na rivala Crvenu zvezdu kada je u pitanju izbor predsednika.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Dok prvog čoveka crno-belih i dalje bira Skupština u kojoj su samo odabrani, crveno-beli predsednika biraju na izborima na kojima učestvuju svi članovi, pa i navijači.

"Ne kažem da je to mnogo bolje, ali jeste od onoga kako se radi u Partizanu. Zvezdin sistem, koji sigurno nije savršen, ipak smanjuje na minimum mogućnost manipulacije", rekao je Vujošević.

Vujošević je u intervjuu za "Sport" rekao da svi problemi moraju biti u drugom planu uoči važnog meča sa Atletik Bilbaom u Ligi Evrope.

"U ovom trenutku sve ostalo mora da sačeka, pa i opravdane kritike i ostale priče. Ako se ne varam, moji crno-beli imaju šansu da peti put u novijoj istoriji prezime u nekom jakom kontinentalnom takmičenju kao što je Liga Evrope. Zato ništa ne sme da skrene pažnju i maksimalnu podršku. Sve mora da bude u drugom planu, pa i šta bih ja mogao da pričam. Sve za Ninkovića i drugove da bi napravili podvig", rekao je Vujošević.

Bivši trener košarkaškog kluba smatra da Partizan je bi trebalo da se odrekne prefiksa "JugoslovenskI" u nazivu sportskog društva, jer je "Jugoslavija bila velika i časna država", što bi trebalo da bude "lepa nostalgija, a ne da se ukida".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve