Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.10.2015.

10:25

Ivica Iliev sportski direktor Partizana?

Bivši fudbaler Partizana Ivica Iliev glavni je kandidat za novog sportskog direktora srpskog šampiona, prenosi "Sport".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Član generacije koja je 2003. godine izborila prvo učešće u Ligi šampiona, karijeru je okončao 2013. godine u poljskoj Visli, a igrao je još za Mesinu, Đenou, PAOK, Makabi Tel Aviv.

Kako prenosi beogradski dnevnik, Partizan i Iliev su pregovarali desetak dana, a dogovor je navodno postignut u sredu, pa će bivši krilni napadač verovatno biti predstavljen javnosti nakon meča sa Bilbaom.

Partizan već mesecima nema sportskog direktora, a poslednji je bio Dragan Ćirić koji se povukao tokom prošle sezone, svega nekoliko meseci nakon imenovanja.

Pre desetak dana klub je napustio i drugi čovek zadužen za sportska pitanja, potpredsednik Ljubiša Tumbaković, koji je sa Ćirićem zajedno preuzeo tu ulogu u januaru ove godine.

Pored Ilieva, kao mogući sportski direktor pominjao se i Vladimir Vermezović, poslednji trener s kojim je Partizan dočekao proleće u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve