Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.10.2015.

16:51

Mesi: Kada Maskerano poludi, bežite

Argentinski fudbaler Lionel Mesi objavio je da je najbolje izbegavati sukobe sa njegovim saigračem Havijerom Maskeraom tokom određenih dana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Maskerano je objavio knjigu pod nazivom “15 koraka vođstva” u kojoj priča o svojoj karijeri i motivaciji.

Predgovor za knjigu napisao je niko drugi do Mesi, koji je otkrio neke detalje koje malo ko zna o saigrači iz reprezentacije i Barselone.

On ima svoje dane. Ponekad dođe sa željom da priča i šali se, ali ima i lude dane. Kada je takav slučaj, najbolje je izbegavati ga. Mi vidimo da je on tu, ali niko se ne usuđuje da kaže bilo šta”, naglasio je Mesi.

Mesi je zbog povrede kolena odsutan sa terena već nekoliko nedelja, a propustio je i poraz od Ekvadora na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine. Umesto Mesija, kapitenska traka pripala je Maskeranu, a zvezda Barselone priznao je da se ponekad oslanja na pomoć svog prijatelja po pitanju vođenja ekipe na terenu.

On zna kako da se nosi u svakoj situaciji. On je veoma pozitivan vođa. Na Mundijalu u brazilu ja sam bio kapiten, ali je on u svakom trenutku bio uz mene i ispravljao je svaku grešku”, istakao je Mesi.

Naredna utakmica u kvalifikacijama Argentinu čeka u utorak, kada gostuje Paragvaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve