Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.10.2015.

10:02

Klop: Nisam Isus, ne hodam po vodi

Novi menadžer Liverpula Jirgen Klop poručio je navijačima „Crvenih“ da on nije Isus i da moraju da budu strpljivi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Klop je u četvrtak preuzeo Liverpul potpisavši trogodišnji ugovor i na taj način prekinuo četvoromesečni odmor posle odlaska iz Borusije Dortmund.

Mnogi navijači Liverpula Klopa vide kao spasioca i čoveka koji će doneti prvu titulu na Enfild posle 25 godina.

„Ako želite da Liverpul bude uspešniji nego u prethodnih 25 godina i vi možete da pomognete. Ako želite da me predstavite kao Isusa, a onda sledeći dan kažete pa on ne može da hoda po vodi, onda imamo problem. Ja ne mogu da hodam po vodi. Očekivanja su važna u životu. Posle ovog hajpa možemo da se smirimo i razgovaramo o fudbalu.

Navijači Liverpula su dugo čekali i razumem da gube strpljenje, ali ne idu tako stvari. Neke stvari će se promeniti, jer sam ja drugačiji menadžer, ali ne možemo sve da promenimo za jedan dan. Ja želim da promenim mnoge stvari, ali je važno da budemo dovoljno strpljivi“, rekao je Klop.

Liverpul posle odigranih osam kola ima 12 bodova na 10. mestu na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve