Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.10.2015.

15:42

Čukarički demantuje transfer Stojkovića u Zvezdu

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević demantovao je pisanja beogradskih medija da je dogovoren transfer Filipa Stojkovića u Crvenu zvezdu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images
Starsport

Brojni mediji objavili su da je sve dogovoreno između Čukaričkog i Zvezde, te da će se desni bek vratiti u klub u kojem je ponikao.

Ipak, Matijašević tvrdi da nije bilo kontakta sa crveno-belima.

„Niko nas iz Crvene zvezde nije kontaktirao u vezi sa Filipom. Tako da nije tačno da je njegov transfer u Crvenu zvezdu dogovoren. Ukoliko se nešto konkretno pojavi, kao i do sada, javnost će biti informisana na vreme. Stojković je bez sumnje jedan od naših najboljih igrača. Ako se pojavi ponuda koja će zadovoljiti sve strane, sigurno da ga nećemo kočiti u odabiru nove sredine za koju verujemo da će ipak biti u inostranstvu“, poručio je Matijašević.

Sportski direktor ekipe sa Banovog Brda nije krio zadovljstvo zbog ostvarne pobede protiv Partizana u Humskoj.

„Značajan uspeh i važna tri boda koja ne smeju da zavaraju. Moramo da radimo još jače u narednom periodu. Zahvalio bih se Partizanu na gostoprimstvu, fer i korektnoj borbi na terenu i poželeo sve najbolje kako u nastavku domaćeg prvenstva, tako i u evropksom takmičenju.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve