Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.10.2015.

20:32

Kasiljas hvali Navasa, veruje u Real

Legendarni golman Real Madrida Iker Kasiljas pohvalio je svog naslednika na Santjago Bernabeuu Kejlora Navasa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Navas je dobio šansu da bude prvi golman "kraljevskog kluba" nakon odlaska Kasiljasa u Porto, te propalog transfera Davida de Hee iz Mančester Junajteda.

Iako je Real u prvih sedam kola Primere ostvario samo četiri pobede, Navas je bio jedan od najboljih igrača, a u madridskom derbiju odbranio je i penal protiv Atletika.

"Kejlor je fantastičan ove sezone. Nije u lakoj poziciji, ali zahvaljujući zrelosti i kvalitetu igra sjajno. Nadam se da će nastaviti tako jer će to značiti i timu. Drago mi je jer je Realu potreban vrhunski golman, a imaju jednog u Kejloru. Nadam se da će i Kiko Kasilja biti sjajan ako dobije šansu", rekao je Kasiljas.

Sa novim trenerom Rafaelom Benitesom Real ne deluje dominantno posle prva dva meseca sezone, ali Kasiljas veruje da će njegov bivši klub imati dobru završnicu.

"Mislim da se tim još uvek prilagođava Benitesu i njegovim metodama. Novi igrači su se dobro uklopili, mislim da je tim sve bolji kako vreme prolazi. Verujem da će Real osvajati trofeje na kraju sezone", rekao je Kasiljas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve