Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.10.2015.

16:52

Stojković: Ne plašim se za bezbednost

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da se ne plaši za bezbednost pred gostovanje Albaniji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Reprezentacija Srbije u četvrtak od 20.45 gostuje Albaniji u Elbasanu to će biti prvi susret dva tima otkako je duel u Beogradu prekinut kada se iznad stadiona Partizana pojavila zastava takozvane Velike Albanije.

Već nedeljama se priča o tome kakvo će biti obezbeđenje na toj utakmici, zbog tenzija, ne samo između dva tima, već i dve države, ali to Stojkovića ne brine.

Ne plašim se za bezbednost. I oni su pod lupom od strane UEFA. Idemo da igramo fudbal, ubeđen sam da pobeđujemo. Siguran sam da svaki negativan rezultat po njih može da izazove neku nefudbalsku reakciju”, rekao je Stojković.

Stojković je istakao da je svestan da za njegov tim utakmica nema rezultatsku važnost, posto šansi za plasman u Francusku više nema, ali da ‘Orlovi’ treba da iskoriste to što su Albanci pod pritiskom.

Utakmica ne znači puno što se tiče tabele, ali nosi teret zbog odnosa dve države i oni su pod pritiskom. Tu vidim našu šansu. Ubeđen sam da možemo da pobedimo i zaboravimo šta se dešavalo”, naglasio je Stojković.

Dušan Tadić je rekao da svi u timu Srbije znaju kako treba da odigraju da bi pobedili Albaniju.

Mislim da smo kvalitetnija ekipa i to je najbitnije. Moramo da budemo mirni i pokažemo svoj kvalitet i neće biti problema. Organizovani su, brane se sa svih deset igrača. Moramo da igramo ofanzivno i samo tako možemo do pobede. Moramo da se čuvamo njihovi kontri, da dosta razmišljamo o odbrani i to će odlučiti utakmicu”, istakao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve