Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.10.2015.

16:26

Tošić: Odrasli smo, ne treba nam psiholog

Srpski fudbaler Zoran Tošić rekao je da su on i saigrači i fizički i psihički spremni za susret sa Albanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Reprezentacija Srbije u četvrtak od 20.45 u Elbasanu gostuje u Albaniji, a svi se sećaju kako je protekao duel dva tima prošlog oktobra.

Ta utakmica prekinuta je u 41. minutu, kada se iznad stadiona Partizana pojavio dron koji je nosio zastavu takozvane Velike Albanije, a potom je usledio ulazak navijača na teren, zbog čega će revanš biti pod posebnom lupom.

Za mene nije specijalna utakmica, iako svi želimo da pobedimo Albaniju. Pripremamo se kao pred svaku utakmicu. To što se dešavalo, mora da se zaboravi. Samo tako možemo da ih pobedimo. Moramo da nadomestimo to što nema nekih igrača”, istakao je Tošić.

Tošić je istakao da duel sa Albanijom neće biti prvi susret pun naboja za sadašnju generaciju fudbalera, kao i da svi znaju kako treba da se ponašaju.

Igrali smo slične utakmice i u Hrvatskoj, i tamo je bilo napeto, ali je sve proteklo u najboljem redu. Sigurno će biti napeto, ali ćemo se potruditi da sve to prevaziđemo. Mi smo svi odrasli i dosta iskusni. Imali smo i zahtevnije utakmice. Daćemo 100 odsto od sebe i ne treba nam nikakav psiholog za ovu utakmicu”, naglasio je Tošić.

Reprezentacija Srbije nema šanse da se plasira na šampionat koji će naredne godine biti igran u Francuskoj.

Albanija je i dalje u igri i ima četiri boda manje od vodećeg Portugala dva kola pre kraja takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve