Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.10.2015.

12:46

Lukaku: Dominirali smo, ali...

Fudbaler Evertona Romel Lukaku rekao je da je njegova ekipa zaslužila pobedu u derbiju protiv Liverpula.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Fudbaleri Evertona i Liverpula odigrali su nerešeno 1:1 u utakmici osmog kola Premijer lige. Ovo je treći put uzastopno da se gradski derbi ovih rivala završava bez pobednika.

Liverpul je na Gudison parku poveo golom Denija Ingsa u 41. minutu, dok je izjednačenje Evertonu doneo Romelu Lukaku u nadoknadi vremena u prvom poluvremenu.

"Zaslužili smo da pobedimo. Kontolisali smo utakmicu. Priznajem, bilo je teško u finišu prvog poluvremena, ali imali smo sreće da postignemo gol i to je bio podstrek pred nastavak utakmice. Dominirali smo na terenu, ali nismo iskoristili šanse. A i Simon Minjole je dobro branio", rekao je Lukaku za Skaj sport.

Posle osam odigranih kola Everton je šesti na tabeli Premijer lige sa 13 bodova, dok je Liverpul na desetoj poziciji sa bodom manje.

I u narednom kolu obe ekipe očekuju teški rivali, pošto Everton dočekuje Mančester Junajted, dok Liverpul gostuje Totenhemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve