Nova vest
Fudbal

Petak, 02.10.2015.

18:33

Ronaldo: Bio sam pomalo đubre

Najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo izvinio se novinarima jer je, kako kaže, bio pomalo đubre prema njima.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

"Želim da se izvinim medijima, jer sam svestan da se u poslednje vreme nisam ponašao baš najbolje prema njima – bio sam pomalo đubre, ali tako reagujem kada je neko nefer prema meni. Ali, hvala i njima na svemu što su učinili za moju karijeru", kaže Ronaldo.

Problem između njega i medija nastao je u finišu prošle sezone, kada su ga predstavnici 'sedme sile' često kritikovali, iako je, kao i u većini slučajeva, bio jedan od najzaslužnijih za rezultate tima. Posle meča sa Šalkeom, odlučio je da ne daje izjave do kraja sezone.

Fenomenalni Portugalac je u duelu sa Malmeom postigao dva gola, a duel u Ligi šampiona doneo mu je nova dva neverovatna dostignuća u bogatoj karijeri.

Prvim je stigao do 500. pogotka u karijeri, dok se drugim izjednačio na večnoj listi strelaca kluba sa Raulom Gonsalesom Blankom – iako je odigrao gotovo 400 mečeva manje legendarnog centarfora – pošto su obojica postigli po 323 gola.

Takođe, momak sa ostrva Madeira je tim što je po petstoti put zatresao mrežu ušao u društvo, između ostalih, Romarija, Gerda Milera, Pelea, Ferenca Puškaša, Eusebija i Alferda di Stefana, a 'Kraljevski' klub mu je u tu čast priredio posebnu svečanost.

"Veoma sam srećan, ali bez mojih saigrača ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Takođe, želeo bih da se zahvalim svim svojim trenerima – Manuelu Pelegriniju, Žozeu Murinju, Karlu Ančelotiju i Rafaelu Benitesu – oni su mi uvek pomagali, kao i njihovi pomoćnici, fizioterapeuti, ekonomi... Za kraj, tu su i meni dvoje najbitnijih ljudi, moja majka i moj agnet Žorže Mendeš", istakao je Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve