Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.09.2015.

14:27

Kokeza: Prijava podneta, poništavanje moguće

Potpredsednik FSS Slaviša Kokeza rekao je da je podneta disciplinska prijava zbog sumnje da je nameštena utakmica između OFK Beograda i Spartaka.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Utakmica 11. kola Superlge na Karaburmi izazvala je sumnju u regularnost pošto je trener Subotičana Stevan Mojsilović izveo kombinovani sastav.

"Kao što smo najavili, predsednik Karadžić i ja, bio je sastanak u sastavu Milivoje Mirkov, Žarko Stevanović, Slobodan Pajović i Vladimir Bulatović. Zaključili smo da je utakmica podigla prašinu i zato je Mirkov podneo disciplinsku prijavu i u narednih deset dana doneće se odluka", rekao je Kokeza.

Kokeza je najavio mogućnost da se meč poništi, iako je sporna utakmica registrovana pobedom OFK Beograda od 2:0.

"Utakmica je registrovana, ali FSS i Zajednica Superligaša imaju mogućnost da, ukoliko se ustanovi da je bilo neregularnosti, da je suspenduju, ponove ili donesu drugu odluku u roku od 30 dana", dodao je Kokeza.

U međuvremenu, superligaš iz Subotice pozvao je čelnike FSS da otvore istragu i da javno saopšte rezultate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve