Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.09.2015.

12:20

Runi o Marsijalu: Neverovatan je

Kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi izneo je niz reči hvale na račun mladog Francuza Antonija Marsijala, za kojeg je rekao da je neverovatan.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

19-godišnji Marsijal je stigao na „Old Traford“ poslednjeg dana prelaznog roka i već je četiri puta bio strelac, a iako nije postigao gol, bio je zapažen u trijumfu nad Sanderlendom sa 3:0 proteklog vikenda.

Posle iznenađujućeg transfera mnogi su se pitali da li je Junajted bacio 36 miliona funti, ali Runi tvrdi da je Marsijalov dolazak bio pun pogodak.

Marsijal je bio neverovatan. Moramo da se setimo da je on 19-godišnjak koji ne zna engleski. Ali, sve što je do sada postigao je neverovatno. On je veoma važan fudbaler za nas, ne samo za ovu sezonu, već i za budućnost, ali moramo da ga pustimo da uživa u svom fudbalu. Siguran sam da će nam pružiti mnogo magičnih trenutaka“, rekao je Runi.

Runi je protiv Sanderlenda postigao svoj prvi gol u Premijer ligi ove sezone, kod kojeg mu je Marsijal asistirao, ali engleski fudbaler naglašava da nije bio zabrinut zbog posta.

Bio je to moj peti gol za Junajted ove sezone, bio sam strelac i za Englesku, tako da je bilo samo pitanje vremena kada ću postići pogodak u ligi. Nadam se da će se od sada svi koncentrisati na to da igram fudbal i ja ću uživati“, naglasio je kapiten ’Crvenih đavola’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve