Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.09.2015.

23:07

Navas: Nikad nisam želeo da napustim Real

Golman Reala Kejlor Navas kaže da nikada nije želeo da napusti klub uprkos glasinama da bi mogao da ode u Mančester Junajted u sklopu transfera Davida de Hee.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

"Od dolaska u Madrid nikada nisam razmišljao o odlasku. Jedina stvar koja mi je bila u glavi od dolaska bila je da postanem starter. Period u kom sam umalo završio u Mančesteru je bio veoma težak za mene, ali Bog je mojoj porodici i meni dao snagu da sve izdržimo i nastavimo dalje", rekao je Navas za špansku Marku.

Navas je prošle sezone bio drugi izbor na mestu čuvara mreže, iza legendarnog Ikera Kasiljasa, koji je kasnije prešao u Porto. Međutim, golman iz Kostarike nakon njegovog odlaska ustalio se na golu Madridjana i ostao nesavladan od početka Primere.

Tokom karijere 28-godišnji golman je branio za Saprisu, Albasete i Levante, pre nego što je prošle godine prešao u Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve