Nova vest
Fudbal

Subota, 12.09.2015.

21:30

Donald: Nisam nikada ovo doživeo, hvala svima

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald bio je oduševljen atmosferom na 149. 'večitom derbiju'.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

Crvena zvezda je pobedila Partizan sa 3:1, a to je Donaldu bio prvi derbi u životu.

"Sjajno se osećam. Hvala timu, hvala svima u Crvenoj zvezdi, a posebno navijačima. Nikada u životu nisam video ovako nešto. Večeras smo pokazali da smo bolji od Partizana", rekao je Donald.

Slavoljub Srnić rekao je da je zadovoljan pobedom i da bi njegova ekipa u narednim utakmicama trebalo da primeni taj model igre.

"Ušli smo u utakmicu kako treba, ovo je model koji treba da koristimo u narednim utakmicama. Nije nas poremetio gol koji smo primili u završnici prvog poluvremena, ali to nećemo sebi smeti da dopustimo u nastavku. Zasluženo smo pobedili, više smo dali i više želeli pobedu", rekao je Srnić novinarima posle utakmice na Stadionu "Rajko Mitić".

Asistent kod prvog gola Uga Vijeire na utakmici, Srđan Plavšić, kazao je da mu se ostvario dečački san da igra pred punom Marakanom.

"Presrećan sam zbog igre celog tima, a posebno zbog svoje, jer sam bio povređen. Svi smo pružili maksimum. Dobro smo se pripremili. Srećan sam, jer sam ostvario san da zaigram pred punom Marakanom", rekao je Plavšić.

Zvezda sada ima osam bodova više od "večitog" rivala, uz utakmicu više. Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Jagodini. ;

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve