Nova vest
Fudbal

Subota, 12.09.2015.

22:14

Brašanac: Težak poraz, Zvezda bolje otvorila meč

Fudbaler Partizana Darko Brašanac istakao je da njegova ekipa nije na pravi način ušla u 149. večiti derbi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

"Težak poraz i utakmica za nas, ali zanimljiv derbi. Ne znam šta bih rekao, nemam neki komentar u ovom trenutku. Oni su dosta bolje otvorili utakmicu. Imali smo psihološku prednost posle izjednačenja, ali nismo uspeli", rekao je Brašanac.

On je naglasio da je drugi gol Vijeire bio fenomenalan, ali i da nije presudio u ovoj utakmci.

"Fenomenalan gol i da nije ušao ko zna šta bi se desilo. Čestitao bih Zvezdi pobedu, a mi treba što pre da se oporavimo jer nas čeka paklen ritam", dodao je Brašanac.

Nikola Ninković poručio je da je Zvezda bolje ušla u meč i zasluženo slavila.

"Poveli su 1:0 i to je trebao da nam bude jasan signal. Na svu sreću uspeli smo da izjednačimo, ali Vijeira je u nastavku postigao sjajan gol. Svaka čast. Imali su dosta sreće i mi nismo imali snage da se vratimo u utakmicu", rekao je Ninković.

On je naglasio da se ekipa okrećemo nastavku prvenstva i Ligi Evrope.

"Ne znam šta nam se desilo u poluvremenu, šef je pričao da treba da se trgnemo i da smo imali sreće kod izjednačenja. Tražio je drugačiji pristup, ali nismo uspeli, crveno-beli su zasluženo slavili", rekao je Ninković.

Andrija Živković ocenio je da su propuštene šanse odlučila ishod meča na stadionu "Rajko Mitić".

"Loše smo ušlo u utakmicu, ni sam ne znam šta nam se desilo. Kasno smo se probudili, prvo poluvreme nismo igrali kako treba, u drugom smo bili malo bolji, ali manjak koncentracije nas je koštao. Nismo iskoristili šanse", rekao je Živković.

Kapiten Partizana Saša Ilić istakao je da su greške crno-belih odlučile derbi.

"Iskoristili su šanse i naše individualne greške. To skupo košta u derbiju. Primili smo drugi gol. Moja izgubljena lopta i sjajan gol Vijere. Na velikim utakmica to se skupo plaća. Posle je bilo izuzetno teško igrati", zaključio je ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve