Nova vest
Fudbal

Subota, 12.09.2015.

17:19

Murinjo: Najslabiji rezultati u mojoj karijeri

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo priznao je da nikada u svojoj karijeri nije imao lošije rezultate nego na startu ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Čelsi je u petom kolu Premijer lige izgubio od Evertona sa 3:1, pa je tek 15. na tabeli sa samo četiri boda.

Murinjo je istakao da njegov tim ne igra toliko loše i dodao da ne želi da u ovom trenutku kritikuje igrače.

„Ja sam čovek za ovaj posao. Ja sam čovek koji je uradio toliko dobrih stvari za Čelsi. Ne osećam da sam pod pritiskom. Ono što osećam je da imam najslabeije rezultate u karijeri. Ne krivim igrače, ne krivim ni sebe. Ovo je neprihvatljiv rezultat i ja sam odgovoran za tim. Nisam zadovoljan situacijom ni mojim potezima. Nisam protiv igrača, nemam ništa loše protiv njih. Srećan sam što ću se sutra ponovo videti sa njima i što ću se pripremati za sledeću utakmicu“, rekao je Portugalac i nastavio.

„Rezultati nisu merilo našeg kvaliteta i statusa, nisu ono što igrači zaslužuju. Igrači zaslužuju više, ljudima je lako da kritikuju mene i igrače, ali se ja sa time ne slažem. Ja sam šampion, pa tako i moji igrači. Igra koju pružaju nije toliko loša kao rezultati u svakoj utakmici. Poslednja stvar koja je u ovom trenutku potrebna mojim igračima je da ih kritikujem. Sačekajmo bolje dane i bolje rezultate. Dok god postoji matematička šansa, mi smo i dalje šampioni.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve