Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.08.2015.

23:38

Zagorčić: Nismo se osramotili, osim rezultatom

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da njegovi fudbaleri nisu uspeli da pariraju odličnoj ekipi Viktorije (3:0).

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Naišli smo na jednu zaista odličnu ekipu, koja je u prvom poluvremenu pravila pritisak i dominirala, pogotovo u prekidima, gde nam je stvarala mnogo problema. Jednostavno, nismo uspeli da ispariramo. Osim rezultata, nismo se osramotili, pokušali smo da igramo fudbal i mislim da je publika uživala", rekao je Zagorčić.

Vojvodina je ubedljivo poražena od Viktorije sa 3:0 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope.

"Nadam se da ćemo u Novom Sadu odigrati kvalitetnije i uspeti da pobedimo. Moramo da čvrsto verujemo u sebe i idemo napred, nije ovo tako grub udarac", kazao je Zagorčić.

On je dodao da ga nije iznenadio protivnik, koji je nekoliko dana pred susret promenio trenera.

"Viktorija nije igrala drugačije u odnosu na prethodne utakmice. Sve smo znali o njima. Jedino što je bilo drugačije je igrač sa brojem 17, njega nismo očekivali, a sve ostalo jesmo", naveo je trener novosadske ekipe.

Prema njegovim rečima, njegova ekipa ubedljivo je poražena zbog "dve kobne greške" u drugom poluvremenu.

"Nismo navikli na velike utakmice. Nismo bili uplašeni, nego nam nedostaje samopouzdanje i moramo da izrastamo iz utakmice u utakmicu", rekao je Zagorčić.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve