Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.08.2015.

15:37

Matić: Čelsi će se boriti za titulu

Vezista Čelsija Nemanja Matić izjavio je da je raniji start Premijer lige umnogome uticao na loše partije aktuelnog šampiona.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Ipak, Srbin je istakao i da će 'Plavci' sigurno doći do prepoznatljive igre i borbe za titulu.

Ove godine prvenstvo je počelo deset dana ranije, kako bi selektor reprezetnacije Engleske Roj Hodžson imao vremena da pripremi ekipu za šampionat Evrope, koji startuje u junu naredne godine.

"Tih deset dana možda predstavlja problem, ali to onda važi za sve ekipe, ne samo za nas. To je fudbal i moramo da se nosimo sa tim. Na treninzima su medjutim, svi veoma 'gladni' pobeda i svako želi da osvoji titulu, a mi znamo šta moramo učiniti da bi došli do nje. Idemo korak po korak, siguran sam da ćemo se poboljšati i da će se Čelsi sigurno boriti za titulu", rekao je Matić za Ivning Standard.

Šampion engleske ove sezone osvojio je samo jedan bod, pošto je u prvom kolu remizirao sa Svonsijem (2:2), dok je u drugom poražen od Mančester Sitija sa 3:0.

Matić je za ekipu sa Stamfrod Bridža do sada odigrao 69 utakmice, postigao tri gola i osvojio dve Premijer lige, FA kup i Liga kup.

Naredni test ekipa Žozea Murinja imaće u nedelju, kada u okviru trećeg kola gostuje Vest Bromič Albionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve