Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.08.2015.

15:50

Lalatović pred Partizan: Šampionu se ne preti

Trener Borca Nenad Lalatović izjavio je da je Partizan favorit u utakmici sedmog kola Superlige Srbije, ali i da se njegova ekipa neće unapred predati.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Utakmica između Borca i Partizana igra se u subotu od 19 sati na stadionu kraj Morave.

"Gostovanje crno-belih je veliki događaj za Čačak i ovaj deo Srbije. Partizanu pripada uloga favorita, šampionu se ne preti, ali to ne znači da ćemo na teren izaći sa belom zastavom", rekao je Lalatović.

Šef struke "zebri" podseća da je njegov tim u dosadašnjem delu prvenstva pokazao da poseduje kvalitet.

"U mečevima protiv Radnika i Mladosti ostali smo bez bodova nakon sumnjivo dosuđenih penala, ali moramo da budemo zadovoljni rezultatima. U Lučanima smo prekinuli seriju od dva poraza i bilo bi veoma važno da u subotu ostanemo neporaženi. Partizan je kvalitetan protivnik sa kojim možemo ravnopravno igrati ukoliko pružimo više od realnih mogućnosti", ocenio je Lalatović.

Lalatović je rekao j napomenuo da su crno - beli mamac za publiku, kao i da je Borac dosadašnjim partijama ispisao pozivnicu za navijače.

"Beograđani će imati veliku podršku, ali sa pravom smatram da će i naši navijači biti sa nama kao i do sada. Očekujem sjajan fudbalski ambijent, ispunjene tribine, veliku borbu na terenu, pa neka se bolji raduje", zaključio je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve