Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.08.2015.

15:21

"Real je prihvatio ponudu Arsenala za Benzemu"

Rondi Marš, bivši igrač Fulama, Kvins Park Rendžersa i Mančester Sitija, kaže da je Real Madrid prihvatio ponudu Arsenala za Karima Benzemu od 48 miliona funti.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Nekadašnji reprezentativac Engleske ovu informaciju je otkrio u razgovoru za 'talkSport', istakavši da su 'Tobdžije' poslale zvaničnu ponudu u Madrid.

"Pozvao me je jedan moj prijatelj, koji je u prošlosti nekoliko puta bio u pravu, i rekao mi da je Real Madrid prihvatio ponudu Arsenala od 48 miliona funti za Karima Benzemu", rekao je Marš.

O ovom transferu se spekulisalo od prošlog leta, ali potvrde zvanične ponude ili bilo kakvih razgovora između čelnika dva kluba nije bilo.

"U prošlosti, sve što mi je rekao – uvek je bio u pravu – nikada nije pogrešio. Ali, sačekaćemo da ćemo videti", dodao je Marš.

Jedan od najboljih centarfora današnjice stigao je u 'Kraljevski' klub pre šest godina iz matičnog Liona, a u dresu tima sa Santijago Bernabeua odigrao 300 utakmica i postigao 190 pogodaka – osvojivši za to vreme Ligu šampiona, UEFA Superkup, Svetsko klupsko prvenstvo, La Ligu, dva Kupa kralja i Superkup Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve