Nova vest
Fudbal

Subota, 15.08.2015.

15:56

Rodžers: Marković će dobiti priliku

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da računa na Lazara Markovića i Alberta Morena i da će im ove sezone pružiti priliku da se dokažu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Moreno je bio na klupi na prošlonedeljnoj utakmici prvog kola Premijer lige sa Stoukom, dok srpski fudbaler nije ni ušao među 18 igrača.

„Oni dobro znaju iz razgovora koje smo vodili da nas čeka duga sezona i da će nam sigurno biti potrebni“, rekao je Rodžers.

Obojica su talentovani igrači i zbog toga su došli u klub. Prvi put u njihovim karijerama obojica su se možda našli u ovoj situaciji, da nisu standardni prvotimci. Potrebno je iskoristiti šansu koja ti se ukaže, i igrati dobro. Siguran sam da će obojica biti spremni kada se ukaže prilika“, dodao je Rodžers.

Rodžers je naveo da će do kraja prelaznog roka, 1. septembra, najverovatnije biti odlazaka sa „Enfilda“.

U ovom periodu sezone normalno je očekivati promene u ekipi. Svaki igrač tačno zna svoju situaciju u timu. Dobra je atmosfera, ali situacija je teška jer je prelazni rok još otvoren. Siguran sam da će biti odlazaka igrača koji žele da igraju“, rekao je Rodžers.

Liverpul je prvenstvo počeo pobedom nad Stoukom od 1:0, a u drugom kolu u ponedeljak, igra sa Bornmutom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve