Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.08.2015.

22:55

Sudiju povredili upaljačem na meču nemačkog Kupa

Utakmica nemačkog Kupa između trećeligaša Osnabrika i člana Cvajte Lajpciga prekinuta je u 71. minutu zbog povrede sudije koji je pogođen upaljačem.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Sudiju Martina Petersena je upaljač pogodio u glavu, zbog čega on nije mogao da nastavi da deli pravdu na utakmici, pa je ona prekinuta.

U trenutku prekida, Osnabrik je vodio sa 1:0 golom Halila Savrana posle samo 23 sekunde.

Odmah posle utakmice nije bilo poznata ozbiljnog povrede Petersena, niti ko je bacio upaljač koji ga je pogodio.

Nikada nisam doživeo ovako nešto. Bili smo uvereni da ćemo pobediti. Šta će se sada desiti, ne znam“, rekao je Nikolas Feldan, fudbaler Osnabrika.

Pre nego što je sudija pogođen, na terenu je viđen verbalni sukob fudbalera Lajpciga Davija Zelkea i Mihaela Honšteta, koji se zagrevao iza gola gostiju. Petersen je prišao da smiri situaciju i tada je pogođen, a za sada nema nagoveštaja kakav će biti rasplet utakmice.

Dalji plasman u Kupu Nemačke posle utakmica koje su odigrane u ponedeljak ostvarili su Herta, Nirnberg i Borusija iz Menhengladbaha. Borusija je sa 4:1 pobedila Sankt Pauli na gostovanju, Herta je sa 2:0 slavila protiv Arminije iz Bilefelda, dok je Nirnberg prošao tek posle penala u duelu sa Alenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve