Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.08.2015.

16:54

Jovanović: Čukarički je naš stari dužnik

Fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović rekao je da njegova ekipa želi da trijumfom nad Čukaričkim uđe u seriju pobeda u Super ligi Srbije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Zvezda je u prvom kolu nove sezone u Super ligi pobedila OFK Beograd, u drugom je odigrala nerešeno s Metalcem, a u trećem je remizirala i sa Radničkim iz Niša. Crveno-beli su juče u dva navrata gubili, ali su na kraju pobedili Voždovac sa 3:2 u utakmici četvrtog kola domaćeg šampionata.

"Mislim da nam se konačno vratilo za silne pehove koji su nam se dešavali, ne samo u ovoj sezoni, nego i u prethodnoj. Proživljavali smo stvarno neverovatne stvari, sreća nas često nije gledala. Čak i juče smo nesrećno primili golove, ali baš zato je osećaj još i lepši, jer smo uspeli da ispunimo ono što smo se dogovorili", rekao je Jovanović za sajt kluba.

Izabranike Miodraga Božovića već u sredu očekuje nova utakmica. Na svom stadionu će dočekati Čukarički u utakmici petog kola Super lige Srbije. ;

"Sada nam ostaje da ponovimo to i protiv Čukaričkog, da budemo još bolji, da nadogradimo igru. Čukarički je dobra ekipa, naš stari dužnik, i želimo da odigramo dobru utakmicu i uđemo u seriju pobeda koja će da nam obezbedi mir. Pozivam navijače da i u sredu dođu da nam pruže podršku, jer mnogo nam je lakše da igramo kada osećamo da stadion diše sa nama", naveo je Jovanović.

Jedan od primarnih zadataka Zvezde je da se dodatno uigra, pre svega u zadnjoj liniji, ali za to je, prema mišnjenju Jovanovića, potrebno vreme.

"Prelako primamo golove. Istina je da nismo još dovoljno uigrani, šef najbolje zna ko i kada treba da igra, i uigranost dolazi sa vremenom. Moguće da delimično utiče i samopouzdanje koje se stiče pobedama i zato je važno da vežemo nekoliko dobrih rezultata. To je fudbal, potrebno je vreme da se tim iskristališe", rakao je Jovanović.

Utakmica između Zvezde i Čukaričkog biće odigrana u sredu od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve