Nova vest
Fudbal

Petak, 07.08.2015.

23:23

Marota: Inter najveći rival Juveu za Skudeto

Izvršni direktor Juventusa Đuzepe Marota vidi milanski Inter kao najvećeg rivala 'Staroj dami' u borbi za Skudeto.

Izvor:

Autor:

Default images
Marota (desno) sa predsednikom Verone (Getty Images)

Ekipa Roberta Mančinija je prošle sezone završila sezonu kao osmoplasirana u Kalču, sa čak 32 poena iza tima Masimilijana Alegrija, ali je ovog leta dovela nekoliko zvučnih pojačanja.

Između ostalih, u klub su stigli centarfor Stefan Jovetić iz Mančester Sitija, vezista Monaka Žofri Kondogbija i defanzivac Miranda iz Atletiko Madrida.

"Smatram da će nam najveći rival biti Inter, impresioniran sam njima. Kada pogledate koliko su uložili, apsolutno ih morate smatrati ozbiljnim kandidatom za Skudeto", kaže Marota.

Juve je četvorostruki uzastopni prvak Italije, a poslednja titula koja nije završila u Torinu osvojena je upravo od 'nerazura', kada je Žoze Murinjo predvodio tim sa Đuzepe Meace 2010. godine.

Sezona na 'čizmi' počinje za tri nedelje, ali će Juventus i Lacio na teren već u subotu od 14 časova, kada je na programu Superkup Italije u Šangaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve