Nova vest
Fudbal

Petak, 07.08.2015.

21:38

BATE se pojačao pred Partizan

Beloruski fudbaler Aleksandar Hleb novo je pojačanje ekipe BATE Borisov, protivnika Partizana u plej ofu za Ligu šampiona.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Getty Images

Njemu je ovo treći put da igra za ovaj klub, prethodno je nastupao u sezonama 1999/2000 i 2012/2013.

"Srećan sam što ponovo imam priliku da igram za svoj klub koji ove sezone radi dobar posao u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ostao je još jedan mali korak, nadam se da ćemo zajedno uspeti", rekao je Hleb na promociji.

Prvi meč Partizana i BATE Borisova biće odigran u Belorusiji 18. avgusta, a revanš je u Beogradu 26.

Hleb je u prošloj polusezoni nastupao za Genčlerbirli, zajedno sa srpskim fudbalerima Nemanjom Tomićem, Radosavom Petrovićem i Duškom Tošićem.

„U Turskoj sam pričao sa Srbima koji su često gledali čuveni beogradski derbi. Partizan je tehnički dobar tim, ali ne bih rekao da su nešto posebni, naš nivo. Mislim da će sve zavisiti od nas. Beogradski navijači su ludi, ali mogu da kažem da ni naši nisu ništa lošiji“, rekao je 34-godišnji Hleb koji je u karijeri nastupao još za Dinamo Minsk, Štutgart, Arsenal, Barselonu, Birmingem, Volfsburg, Krilja Sovjetov i Konjaspor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve