Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2015.

23:13

Giljerme: Partizan mi uništio snove

Fudbaler Steaue Giljerme rekao je za agenciju Beta da mu je eliminacija od Partizana u kvalfikacijama za Ligu šampiona uništila snove.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

On je sanjao nastup u najjačem evropskom takmičenju, ali je istakao da ekipa sada mora da se okrerene i izbori plasman u Ligu Evropa.

"Teško mi pada ovaj poraz i eliminacija. Nećemo igrati u Ligi šampiona. Izgubili smo utakmicu, koja je bila u našim rukama. Igubili smo je u trenucima kada smo pravili sitne greške u odbrani. To nas košta poraza", rekao je Giljerme za agenciju Beta.

Partizan je večeras posle preokreta savladao Steauu sa 4:2 u revanš utakmici trećeg kola kvalfikacija za Ligu šampiona i tako izborio plasman u baraž za najelitnije evropsko takmičenje.

Steaua je u lošoj finansijskoj situaciji, a plasman u grupnu fazu Lige šampiona doneo bi joj značajan novac. Ipak, Giljerme je rekao da eliminacija nije "ništa strašno" za klub.

"Imam ugovor sa Steauom. Ništa nije strašno... Veliki je ovo udarac za nas, jer ne idemo u Ligu šampiona, odakle se dobija mnogo novca... To je udarac za svaki klub. Sada se okrećemo Ligi Evropa i nadamo se da ćemo izboriti plasman. Mi smo kao porodica i držimo se zajedno. Motivacije nam ne nedostaje za bilo koje takmičenje", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve