Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2015.

12:25

Ožegović: U Zvezdi nisu znali da postojim

Ognjen Ožegović tiho je stigao u Vojvodinu pre nekoliko nedelja, da bi u proteklih sedam dana postao najveća zvezda srpskog klupskog fudbala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mladi napadač zadivio je fudbalsku javnost sa dva spektakularna pogotka, prvo lobom protiv Sampdorije, a onda fenomenalnim "makazicama" protiv Javora.

Do pre samo nekoliko nedelja bio je skoro zaboravljen, tek se poneko sećao da je bio clan Crvene zvezde.

"Petar Krivokuća me pronašao u banjalučkom naselju Lauši i sa 13 godina doveo u Zvezdu. Proveo sam tamo šest sezona, a kada je trebalo da dobijem šansu, ispostavilo se da većina članova uprave kluba ni ne zna za mene. Čak ni na kojoj poziciji igram! Bio sam nepoznanica treneru Slaviši Stojanoviću, ali i Draganu Džajiću, Slaviši Kokezi, Ivici Tončevu i ostalim čelnicima", rekao je Ožegović za "Sport".

Nakon solidne polusezone u Borcu iz Čačka (6 golova na 13 utakmica), stiže u Vojvodinu već nakon što je novosadski tim počeo sezone u Evropi.

"Sav sam se predao što većem uspehu novosadskog superligaša na srpskoj i internacionalnoj sceni. Vojvodina je za mene svetinja. Sa Italijnima ćemo igrati kao da nemamo prednost od 4:0 iz prvog susreta u Torinu. Biće to spektakl", zaključio je Ožegović.

Vojvodina dočekuje Sampdoriju u četvrtak od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve