Nova vest
Fudbal

Subota, 01.08.2015.

19:52

SL: Domaćini sigurni, Borac na čelu tabele

Fudbaleri OFK Beograda, Rada, Spartaka i Borca ostvarili su pobede na svom terenu u mečevima 3. kola Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Najubedljivije je bio Rad koji je slavio protiv Radnika iz Surdulice sa sigurnih 4:1.

„Građevinari“ su lako izašli na kraj sa Radnikom, a do trijumfa su stigli golovima Debića i Arsenijevića u prvom, odnosno Nenadovića i Mihajlovića u drugom delu.

Jedini strelac za novajliju u ligi bio je Ćulum u 32. minutu. Rad je tako ostvario prvu pobedu u sezoni i sada ima četiri boda, a Radnik je ostao na dva remija.

Prvu pobedu u sezoni ostvario je i OFK Beograd iako je na poluvremenu gubio sa 1:0 od Voždovca. Gosti su poveli golom Sikimića, ali Škrbić i Jovanović sa penala doneli su u poslednjih 15 minuta preokret i pobedu OFK beogradu.

I Spartak je stigao do prvenca u novoj sezoni, a protiv Mladosti su Subotičanima trijumf doneli Makarić u 39. i Milošević u 78. minutu.

Nenad Lalatović je sa svojim Borcem nastavio sa fantastičnim igrama na startu sezone i u trećem kolu je pobedio i Čukarički sa 1:0.

Čačani su do vredne pobede stigli već u prvom minutu kada je Jevtović na asistenciju Jovančića pogodio.

Čukarički u nastavku nije uspeo da stigne barem do izjednačenja, pa su pretrpeli prvi poraz u sezoni. Ono što je najvažnije je da je Borac posle tri kola prvi na tabeli sa maksimalnih devet bodova.

SL, 3. kolo:

Novi Pazar – Partizan 3:2
Spartak – Mladost 2:0
Rad – Radnik 4:1
OFK Beograd – Voždovac 2:1
Borac – Čukarički

nedelja:

Jagodina – Metalac
Vojvodina – Javor

petak:

Crvena zvezda – Radnički Niš 1:1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve