Nova vest
Fudbal

Subota, 01.08.2015.

19:31

Kurćubić: Ovaj sastav Partizana nam je ravnopravan

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Partizan, ali da joj je sastav ’crno-belih’ omogućio ravnopravnu igru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su Partizan sa 3:2 u utakmici trećeg kola Superlige Srbije i ostvarili prvi trijumf nad ’crno-belima’ u svojoj istoriji.

Trener Partizana Zoran Milinković je izveo kombinovani sastav sa nekolicinom mladih igrača, kako bi odmorio standardne prvotimce za revanš utakmicu sa Steauom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sastav Partizana nam je omogućio da odigramo ravnopravnu utakmicu, ali i efikasnu i napadačku igru. Prvo poluvreme je bilo izvanredno sa obe strane, postignuta su četiri gola, promašen je penal“, rekao je Kurćubić posle utakmice za „Arenu“, „U drugom poluvremenu se videlo da smo se u prvom potrošili, ofanziva nas je koštala izjednačujućeg gola. Partizan je imao terensku inicijativu, slabo smo igrali, ali onda smo postigli gol i do kraja umešno sačuvali prednost. Zasluženo smo pobedili, ali da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo. Dali smo poslednji atom snage i čestitam mojim igračima, ali i Partizanu na korektnoj utakmicu i želim mu da napravi dobar rezultat u sredu“.

Partizan je doživeo prvi poraz u prvenstvu i primio prve golove, pa je ostao na šest bodova posle tri kola, dok je Novi Pazar ostvario prvu pobedu i sada ima četiri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve