Nova vest
Fudbal

Subota, 01.08.2015.

17:46

Murinjo: Da sam na Vengerovom mestu...

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da sebi nikada ne bi dozvolio niz bez trijumfa kakav protiv njega ima Arsen Venger na klupi Arsenala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Arsenal i Čelsi se u nedelju sastaju na „Vembliju“ u okviru Komjuniti Šilda, a Murinjo nije propustio šansu da potkači svog starog rivala.

Venger, koji je ovog leta u redove ’Tobdžija’ doveo legendarnog golmana Čelsija Petra Čeha, veruuje da je njegov tim sada jak kao onaj 2003/04, koji je nosio nadimak ’Nepobedivi’.

Međutim, pred duel koji će označiti start nove sezone, Portugalac je odlučio da naglasi da prvo mora da prekine niz koji ima protiv ’Plavaca’. Nedeljni duel biće 14. međusobni susret Vengera i Murinja na klupama londonskih rivala, a Francuz do sada nije zabeležio nijedan trijumf.

Da sam na njegovom mestu, mislim da bih se zapitao: ’Zašto’. Pokušao bih da odgovorim, ne zbog mentalne blokade, već jer želim da nađem rešenja da bih svom timu pomogao da to učini. Pokušao bih da nađem drugačiji način i razloge zašto je sve uvek protiv mog tima“, istakao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve