Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.07.2015.

19:37

"Modrić je ključni igrač Reala"

Fudbaler Betisa Rafael van der Vart rekao je da veruje da je njegov bivši saigrač iz Totenhema Luka Modrić glavni igrač Real Madrida.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

"Modrić je ključan igrač Reala. Ne postiže često golove, niti asistira, ali nikada ne gubi loptu... Geret Bejl je veoma brz i uvek će dati najmanje 15 golova."

"Njegov problem je što je Real za njega platio 100 miliona evra i sada ljudi očekuju da radi isto što i Kristijano Ronaldo. Portugalac i Lionel Mesi su potpuno drugi nivo", rekao je Van der Vart za španski AS.

Van der Vart je proveo dve godine na Santjago Bernabeuu, pre nego što se preselio na Vajt Hart Lejn, gde je igrao zajedno sa Modrićem i Geretom Bejlom.

"Veoma sam ponosan što sam bio u Realu, odigrao sam mnogo utakmica, postigao dosta golova... Ako Real ne osvoji ništa to je potpuni promašaj. To je klub sa najmanje strpljenja na svetu. Poraz je kraj sveta", rekao je Van der Vart.

Holandski fudbaler je pored Reala i Totenhema, igrao još i za Ajaks i Hamburg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve