Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.07.2015.

22:56

Karadžić: Primitivni vapaj stvarnog gubitnika

Predsednik FSS Tomislav Karadžić nazvao je konferenciju za medije direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića "primitivnim vapajem".

Izvor: B92, Mozzart Sport

Autor:B92, Mozzart Sport

Default images
foto: StarSport

Karadžić je reagovao na Terzićeve optužbe da je "u pitanju unapred pripremljeni scenario sprege izmeu njega, FSS i Partizana",

"To je primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča. Nadležni organi FSS će u redovnoj proceduri ispitati sve činjenice i okolnosti koje su se odigrale pre, za vreme, i posle utakmice"“, rekao je Karadžić za portal Mocart Sport.

Na utakmici prvog kola Superlige Srbije protiv OFK Beograda Crvena zvezda je kao gost na poluvremenu gubila sa 2:0, a u nastavku je napravila veliki preokret i na kraju slavila sa ubedljivih 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve