Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.07.2015.

22:21

Vazura: Partizan profitirao 25 miliona dinara

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da se klub u poslednjih šest meseci finansijski stabilizovao i da je ostvarena dobit od 25 miliona dinara.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Partizan je 2014. godinu završio sa velikim finansijskim problemima i gubitkom od skoro 400 miliona dinara uglavnom zbog smanjenih prihoda od transfera igrača. Prihodi su iznosili 1,2 milijarde dinara, a rashodi 1,6 milijardu i to je stvorilo razliku na kraju prošle godine", rekao je Vazura.

On je istakao da je Partizan poslednjih dana prošle godine bio nelikvidan i sa računom u blokadi.

"U prvoj polovini 2015. stabilizovali smo finansijsko stanje, priliv novčanih sredstava iznosio je 7,6 miliona evra. Оd toga je priliv u vidu kredita i pozajmica iznosio 1,5 miliona evra, a ostalo je od transfera Petra Škuletića i drugih izvora prihoda. Istovremeno su zaustavljeni trendovi velikih gubitaka iz 2014. godine. U periodu od januara do aprila ostvarena je finansijska dobit od 25.000.000 dinara", rekao je Vazura.

Sednici od 65 delegata koliko ima Skupština kluba, prisustvovao je 31 delegat, s tim da je četiri delegata dalo ovlašćenje da se glasa u njihovo ime, tako da je Skupština mogla legitimno da odlučuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve