Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.07.2015.

15:48

Blagoj Georgijev skrnavio Koloseum

Bivši igrač Crvene zvezde Blagoj Georgijev došao je na 'genijalnu' ideju da ureže novčićem svoje inicijale na Koloseum, kada je sa devojkom bio u poseti Rimu.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Vezistu Rubina iz Kazanja su u tome sprečila dva radnika obezbeđenja, pre nego što su obavestili policiju.

"Video sam da postoje i drugi natpisi, pa sam pomislio da je do dozvoljeno", pravdao se Georgijev, kome preti novčana, ali i zatvorska kazna.

PR bugarskog reprezentativca, Atanas Lazarov uspeo je dodatno da oteža celu situaciju svom klijentu, jer je izneo gomilu laži u obraćanju medijima.

"To što se stavlja na teret Blagu je laž i prevara. Ljudi, on je prethodnih dana bio u Moskvi. Italijani su ga pomešili s nekom drugom osobom koja se isto zove i preziva", stoji u demantiju.

Ovaj sraman pokušaj Lazarova našao je na osudu javnosti, pošto na profilima Esmer Omerove, fudbalerove verenice, na društvenim mrežama ima nekoliko snimaka i fotografija iz glavnog grada Italije.

U međuvremenu, uprava Koloseuma odlučila se da postavi tablu da je bilo kakvo pisanje i oštećavanje zidina zabranjeno.

Ranije tokom nedelje slično stvar je uradio i jedan Libanac, dok je Rus zbog identičnog incidenta prošle godine kažnjen sa 20.000 evra, pošto je urezao slovo k u zidine Koloseuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve