Nova vest
Fudbal

Petak, 10.07.2015.

23:21

Kapiten Aston Vile prelazi u Siti

Kapiten Aston Vile Fabijan Delf preći će u Mančester Siti za osam miliona funti, prenose engleski mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Rui Vieira

25-godišnji Delf je potpisao novi ugovor sa Vilom sredinom prošle sezone, a tada je navijačima kluba iz Birmingema poručio da u današnje vreme ne postoji lojalnost u fudbalu i da je njegov potpis izuzetak.

Međutim, poslednjih nedelja je postalo jasno da je ugovor potpisan da bi se u njega uključila klauzula po kojoj može da napusti Vilu za osam miliona funti.

Engleski mediji prenose da je Siti aktivirao tu klauzulu i da je Delf već dogovorio sve uslove sa ‘Građanima’.

Delf neće putovati sa izabranicima Tima Šervuda na pripreme u Portugal i očekuje se da će već tokom vikenda postati prvo pojačanje Sitija ovog leta.

Dosadašnji kapiten Vile je karijeru započeo u Lidsu, iz kojeg je 2009. godine stigao u Birmingemu, ali je jednu polusezonu, 2012. godine, proveo u svom starom klubu. U dresu Vile je upisao preko sto utakmica, a za reprezentaciju Engleske je odigrao šest utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve