Nova vest
Fudbal

Petak, 10.07.2015.

22:50

Švajnštajger prelazi u Junajted!

Nemački fudbaler Bastijan Švajštajger napustiće Bajern i preći u Mančester Junajted pošto je prihvatio ponudu ‘Crvenih đavola’, prenosi “Bild”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Švajnštajger je prethodnih nedelja povezivan sa Junajtedom pošto navodno nije u planovima trenera Bavaraca Pepa Gvardiole za narednu sezonu.

Menadžer Junajteda Luj van Gal nije krio svoju želju da nemačkog reprezentativca dovede na “Old Traford”, a Švajnštajger će sigurno biti veliko pojačanje timu koji želi da se bori za titulu u novoj sezoni.

“Bild” prenosi da je Švajnštajger doneo odluku da pređe u Junajted, a da su i dva kluba postigla dogovor. ‘Crveni đavoli’ će transfer nemačkog fudbalera platiti 14 miliona funti, a Švajnštajger će dobiti trogodišnji ugovor vredan sedam miliona funti po sezoni.

Švajnštajger je od svoje 14. godine bio u minhenskom klubu, a za seniorski tim je debitovao 2002. godine i do sada odigrao oko 350 utakmica. Sa Bavarcima je osvojio osam titula u Bundesligi, jednu u Ligi šampiona i sedam trofeja u Kupu Nemačke, a sa reprezentacijom je prošle godine osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve