Nova vest
Fudbal

Petak, 10.07.2015.

18:39

Brežančić: Do prednosti u prvom meču

Fudbaler Čukaričkog Rajko Brežančić rekao je da se njegov tim okreće narednom protivniku u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ekipi Gabale iz Azerbejdžana.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Domžale su dobar protivnik, imali su šanse, ali najbitnije je da nismo primili gol. Idemo dalje, sledeći protivnik je Gabala. Ne poznajemo ih puno, čuli smo da imaju dobar tim. Videćemo, prvi meč igramo kod kuće i daćemo sve od sebe da na revanš odemo sa bilo kakvom prednošću", rekao je Brežančić, koji je u 26. minutu pogodio stativu iz kornera.

Čukarički je odigrao nerešeno 0:0 protiv Domžala, a u sledeću rundu takmičenja prošao je zahvaljujući minimalnoj pobedi iz prvog meča u Sloveniji.

Golman "Brđana" Nemanja Stevanović bio je najzaslužniji što ekipa Vladana Milojevića nije primila gola u dvomeču sa Domžalama. Mladi čuvar mreže istakao se nekoliko puta u prvoj utakmici, ali i sinoć kada je u finišu meča zaustavio pokušaj Vuka.

"Težak dvomeč, dve slične ekipe, nijanse su odlučivale. U prvoj utakmici sam imao više posla nego sinoć, mada nije lako ni zadržati koncentraciju kada čitav meč protivnika nema nigde i onda iznenada stvori šansu", poručio je Stevanović.

Prvi meč drugog kola fvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Čukaričkog i Gabale igra se 16. jula u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Azerbejdžanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve