Nova vest
Fudbal

Petak, 10.07.2015.

18:04

Džerard: Razočaran sam Sterlingom

Novi igrač Los Anđeles Galaksija i živa legenda Liverpula Stiven Džerard rekao je da je razočaran krilnim napadačem svog bivšeg kluba Rahimom Sterlingom.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Damian Dovarganes

Dvadesetogodišnji reprezentativac Engleske odbio je da trenira pre dva dana, kao i da otputuje sa ekipom na pripreme na Daleki Istok.

Navodno, glavni razlog za njegovo ponašanje je taj što ne želi više da igra pod komandom menadžera Brendana Rodžersa, ali i činjenica da na sve načine pokušava da 'izboksuje' transfer u Mančester Siti, uz ogromnu povišicu.

"Jedino rešenje koje vidim u ovom trenutku je da on ode, pošto sve deluje jako razočaravajuće iz moje perspektive. Navijači su mu od prvog dana davali ogromnu podršku, žele da on ostane i isto mišljenje delim i ja. Nisam srećan zbog načina na koji se sve ovo nastavlja. On mora da sedne sa vlasnicima i da vidi šta i kako", jasan je Džerard, "Nije u redu pozivati se na bolest ili odbijati put na turneju, jer milioni navijača Liverpula jedva čekaju da vide Rahima u crvenom dresu. Biće ogromna sramota ako ode negde, a onda tamo ne uspe da dostigne svoj potencijal".

Navijači sa Enfilda su odmah po saznanju napali svoj ljubimca na društevnim mrežama, dok je, s druge strane, bord 'Građana' spremio ponudu vredu 50 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve