Nova vest
Fudbal

Petak, 10.07.2015.

16:29

Profesionalni ugovori mladim igračima Partizana

FK Partizan potpisao je profesionalne ugovore sa četvoricom svojih mladih fudbalera. To su Uroš Damjanović, Miloš Perišić, Jovan Čađenović i Stefan Grbović.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
partizan.rs

Uroš Damnjanović rođen je 1995. godine, igra na poziciji polušpica. On je prošle godine došao iz Rada i kao stipendista nastupao za ekipu Teleoptika.

Miloš Perišić je isto godište, a njegova pozicija je levi štoper.

Miloš je prošao kompletnu školu Partizana, počeo je kod trnera Ivana Kostadinovića, da bi zatim brigu o njegovoj karijeri preuzeli Ilija Zavišić, Zvonko Živković i Igor Spasić. Takođe je kao stipendista nastupao za ekipu Teleoptika.

Jovan Čađenović je zadnji vezni fudbaler rođe 1995. godine. Jovan je došao 2007. godine u selekciju kod trenera Ivana Kostadinovića, da bi zatim brigu o njegovoj karijeri nastavili Ilija Zavišić, Nikica Klinčarski i Igror Spasić.

Desni bek Stefan Grbović rođenje pre 20 godina. Stefan je prošao kompletnu omladinsku školu počevši od Ivana Kostadinovića, Nikice Klinčarskog, Zvonka Živkovića do Igora Spasića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve