Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.07.2015.

18:58

Vijeto: Čim me je Simeone pozvao...

Atletiko Madrid potpisao je ugovor sa argentinskim napadačem Lusijanom Vijetom, koji će se tako ponovo ujediniti sa trenerom Dijegom Simeoneom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Vijeto je potpisao šestogodišnji ugovor sa šampionom Španije iz 2014. godine, a u četvrtak su ga na treningu dočekali navijači i burno ga pozdravili.

Vijeto ima 21 godinu, a debitovao je u seniorskom fudbalu sa 17, kada mu je šansu u Rasingu dao upravo Simeone.

"On me poznaje od kada sam bio klinac. Čim su mi rekli da se Atletiko interesuje za mene i kad me on pozvao, stvarno sam želeo da dođem i da ponovo radim sa njim, jer u Argentini nismo nešto dugo radili, a ja imam još mnogo toga da naučim", rekao je Vijeto.

On je za Viljareal postigao 20 godina prošle sezone, njegove prve u Španiji. U napadu Atletika će igrati sa Fernandom Toresom i još jednim novajlijom, Džeksonom Martinesom.

Vijeto nije danas imao snage da završi prvi Simeoneov trening po vrelom letnjem danu.

"Morao sam da odustanem jer nisam mogao da izdržim tempo. Simeone mi je rekao da moram da se spremim i da uđem u fizičku formu da bih bio na istom nivou kao moji saigrači", rekao je Vijeto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve