Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.07.2015.

15:56

Kalderon: Ramos želi samo u Junajted

Bivši predsednik madridskog Reala Ramon Kalderon otkrio je u razgovoru za BBC da defanzivac 'kraljevskog kluba' Serhio Ramos želi samo u Mančester Junajted.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Poslednjih nedelja po medijima se spekuliše da će Ramos, zbog sukoba sa upravom sigurno napustiti prestonicu Španije, ali su prve dve ponude 'Đavola' odbijene.

"Znam da je Serhio rekao menadžeru da obrati pažnju samo na ponude koje stižu sa Old Traforda. Želi samo u Junajted. Situacija je veoma loša, a što više vremena prolazi nezadovoljstvo raste".

Osim dugogodišnjeg člana tima sa Santijago Bernabeua, Kalderon se osvrnuo i na mogući prelazak Davida de Hee u suprotnom pravcu.

"Ramosu uopšte nije bitan novac, već nedostatak poštovanja i to kako se on oseća u Real Madridu. S druge strane, što se De Hee tiče, ta situacija najviše podseća na partiju pokera, a De Hea se nalazi u njenom središtu", zaključio je Kalderon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve