Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.07.2015.

11:00

Božinov: Daću srce za Partizan

Valerij Božinov prezadovoljan je atmosferom u Partizanu, za koji je u sredu postigao prvi gol.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: partizan.rs

Bugarin je pre nekoliko nedelja stigao kao veliko pojačanje "crno-belih", a prvenac je postigao iz penala u test meču sa slovenačkim Rudarom.

"Hvala saigračima Sefanu, koji mi je da da šutiram penal, Saši, svima što su me primili kao brata. Daću srce, sve za Partizan da budemo šampioni, da igramo u Ligi šampiona ili Ligi Evrope", rekao je Božinov.

Partizan je u prvom test meču u Sloveniji savladao lokalnog prvoligaša upravo golom Bugarina.

"Prav utakmica i prvi gol, za napadača je to sjajna stvar. Dobro smo igrali, imali dobre šanse, mogli smo da postignemo dva-tri gola, ali važno je da igramo dobro, jako treniramo, imamo vremena da se spremimo za Dilu Gori", dodao je Božinov.

Formom Bugarina zadovoljan je i trener Zoran Milinković.

"Božinov dao dobre naznake da će ući u formu. Naravno, imamo još da radimo. Verujem da će do prve evropske utakmice sve biti onako kako želimo", rekao je trener Partizana.

Milinković očekuje da se prvom timu za nekoliko dana pridruže defanzivci Fabrisio Dornelas i Gregor Balažic koji su lakše povređeni, dok je za poslednje pojačanje Abubakara Umaruo istakao de fizički slabiji od ostalih igrača.

Partizan novu sezonu počinj 11. jula utakmicom sa Čukaričkim u prvom Superkupu Srbije, a već tri dana kasnije igra sa gruzijskim timom Dilom Gori u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve