Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.06.2015.

13:37

Partizan otputovao u Sloveniju

Fudbaleri Partizana otputovali su u Sloveniju, na Pohorje, na drugi deo priprema za novu sezonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

‘Crno-beli’ će tokom drugog dela priprema odigrati četiri utakmice, a protivnici će im biti Rudar iz Velenja, 1. jula, sa ruskim Terekom iz Groznog igraće tri dana kasnije, a istog dana, samo u prepodnevnom terminu, odmeriće snage i sa ekipom Aluminijum Kidričevo. Za 8. jul je zakazan meč s još jednom ruskom ekipom Amkarom.

Kako je objavljeno na sajtu Partizana, stručni štab šampiona Srbije želi da pronađe i protivnika za prepodnevni termin 8. jula, a on će biti poznat tokom dana ili neposredno po dolasku na Pohorje.

Partizan će u Sloveniji boraviti do 9. jula. Po povratku u Beograd 11. jula, izabranike Zorana Milinkovića očekuje prvi meč u novoj sezoni, odnosno utakmica Superkupa Srbije sa Čukaričkim , dok će tri dana kasnije igrati prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv gruzijske ekipe Dila Gori.

Trener Zoran Milinković na put je poveo 27 igrača:
Golmani: Živković, Kljajić, Lukač.
Odbrana: Bandalovski, Vulićevic, Ostojić, Balažic, Fabrisio, Chirković, Branko Ilić, Nemanja Petrović, Bogosavac.
Sredina terena: Jevtović, Ivan Petrović, Brašanac, Lukić, Babović, Saša Ilić, Ninković, Luka, Glavčić, Golubović, Marinković, Trujić, Grbić.
Napad: Kojić, Božinov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve