Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.06.2015.

17:07

Matić: Vidim da ima promena

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da se nada da će ekipa s Banovog brda sačuvati okosnicu tima iz prošle sezone, u kojoj je osvojen prvi trofej u istoriji.

Izvor:

Autor:

Default images
fkcukaricki.rs

Matić je imao nešto duži odmor, pa se tek u nedelju pridružio ekipi na pripremama u Austriji, u Vindišgarstenu.

"Vidim da ima promena. Tu je nekoliko novih momaka. Čim su odabrani, siguran sam da imaju kvalitet. Biće im potrebno vreme da se prilagode i adaptiraju na naš sistem... Iskreno se nadam da će neka okosnica ekipe da ostane, verovatno će biti odlazaka, ali sve u svemu verujem da će Čukarički napraviti tim koja će odgovarati zahtevima i ambicijama kluba", rekao je Matić za sajt kluba.

Fudbaleri Čukaričkog u utorak igraju prvu od pet kontrolna utakmica, a protivnik od 18.30 će im biti Slovan iz Bratislave.

"Lepo je pobeđivati na pripremama, ali, po mom iskustvu, rezultat iz tih mečeva nije uvek najbolji parametar kad se analiziraju mogućnosti u takmičarskim utakmicama. To su dva sveta različita, ali sigurno da su nam protivnici ozbiljni. Pokazaće gde se otprilike nalazimo u ovom trenutku. Nismo mi mnogo izgubili od takmičarskog ritma", kazao je Matić i dodao.

"Blizu je prva utakmica u Ligi Evrope, dosta će zavisiti od žreba, negde svi u ekipi i stručnom štabu imamo želju da se dogura što dalje. U odnosu na prošlu godinu biće nam sigurno teže, jer nismo povlašćeni u žrebu. Nadam se da ćemo imati sreće. Remeti naravno što reprezentativci nisu tu, ali se u Čukaričkom zna da su obaveze prema reprezentaciji prioritet".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve