Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.06.2015.

14:35

Rendulić: U Zvezdi zbog veličina kluba i trenera

FK Crvena zvezda predstavio je u ponedeljak prvo pojačanje pred novu sezonu – Zorana Rendulića.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images
Starsport

Rendulić igra na poziciji štopera, visok je 190 centimetara, u Zvezdu dolazi iz Čukaričkog i bio je izričita želja trenera Božovića.

On je istakao da su veličina kluba i trener Miodrag Božović najveći razlozi zbog kojih se odlučio da potpiše za crveno-bele.

„Prve impresije su da sam došao u najveći klub, ne samo u Srbiji. Još mi je sve ovo novo, iako sam dugo igrao u inostranstvu, a i u Čukaričkom u prethodnih šest meseci, mislim da mi je ovo najbolji potez u karijeri. Mislim da sam u najboljim godinama da napravim pravi potez i da pomognem Zvezdi da se osvoji titula“, rekao je Rendulić, i objasnio zbog čega je odabrao baš Crvenu zvezdu.

„Privukla me je veličina kluba, naravno, ali i to što dugo poznajem šefa Božovića. Dok sam bio u Francuskoj, hteo je da me dovede u Rusiju. Znam dosta igrača tako da mi neće trebati mnogo da se prilagodim, kao i to što znam šta šef od mene traži. Ne bih se mnogo bavio pisanjima po novinama, imao sam u srcu želju koja se dodatno pojačala dolaskom Božovića“, pojasnio je Rendulić.

Rendulić će naredne sezone nositi dres sa brojem "77".

„Poznajem sve igrače dobro. Meni je zdrava konkurencija prijatna. Igrao sam protiv njih, i nadam se da ću se uklopiti brzo, pogotovo jer ima dosta iskusnih igrača. Znam gde sam došao, da mora svaka utakmica da se pobedi, i zato je dobro da ima dosta dobrih i iskusnijih i madih igrača, i nadam se da će se ove godine napraviti dobar spoj mladosti i iskustva. Prija mi mnogo ovaj stadion, lepo sam se osećao u finalu Kupa, i nadam se da ću se ovde osećati još i bolje“, završio je Rendulić svoje prvo obraćanje medijima u novom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve