Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.06.2015.

14:17

U Zvezdi spavao, za Antigvu trese mreže

Džošua Parker je prošlog januara stigao kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu, ali je razočarao sve postigavši samo dva gola, uz dosta problema sa disciplinom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Dok je obeveze u crveno-belom dresu maksimalno izbegavao i odmarao na plaži, za reprezentaciju Antigve i Barbude igra na najvišem mogućem nivou.

Parker je protekle noći bio jedan od junaka svog tima jer je sa dva gola učestvovao u neverovatnoj pobedi nad Svetom Lusijom 4:1, doduše sa dva igrača više i uz pomalo komične pogotke.

Antigva i Barbuda je od 85. minuta do isteka pet minuta nadoknade vremena postigla tri gola čime je preokrenula poraz od 3:1 kod kuće i prošla u treći krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Parker je postigao prvi gol za vođstvo u 70. minutu, Federik je devet minuta pre kraja iz penala izjednačio, da bi novu nadu Antigvi vratio Tevon pet minuta pre kraja.

Gol za produžetke u 93. minutu postiže upravo Parker, da bi samo dva minuta kasnije Tumva dotukao šokirane domaćine.

Parker se nije pojavio na okupljanju Zvezde za početak priprema za novu sezonu, nije ni bio na spisku Miodraga Božovića, a mogao bi da bude pozajmljen jednom ruskom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve