Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.06.2015.

11:31

Srbija na SAD za polufinale

Reprezentacija Srbije do 20 godina igraće protiv selekcije SAD u četvrtfinalu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Srbija je u dramatičnom meču savladala Mađarsku posle produžetaka, dok su Amerikanci u osmini finala minimalnim rezultatom nadigrali Kolumbiju.

Orlići’ su u Danidinu (Novi Zeland) savladali Mađarsku sa 2:1 (0:0) posle produžetaka, iako su dodatnih 30 minuta igrali sa igračem manje zbog isključenja Gajića.

Srbija je gubila od 58. minuta, ali je Ivan Šaponjić izjednačio posle kornera u prvom minutu nadoknade vremena i obezbedio produžetak.

Hrabri izabranici Veljka Paunovića došli su do trijumfa u 119. minutu kada je Talaber postigao autogol za veliko slavlje Srbije.

Amerikanci nisu blistali protiv Kolumbijaca, ali su promašaje protivnika uspeli da kazne u prvih 15 minuta drugog poluvremena i stignu do jedinog pogotka.

Kolumbijci su propustili najbolju priliku u prvom poluvremenu, da bi Rubio Rubin to kaznio u drugom poluvremu. Odlično se snašao posle jedne konfuzne akcije i nekoliko odbitaka, i sa nekih 12 metara zakucao loptu pod prečku.

Međutim, u 81. minutu ekipa koju vodi Karlos Alberto Restrepo mogla je do izjednačenja, ali je penal Barere odbranio golman Zek Stefen.

Tom prilikom Akosta je zbog faula dobio drugi žuti karton, međutim ekipa SAD se odbranila i obezbedila duel sa Srbijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve